Vaartochten

Banner Excursies en activiteiten

Varen in de natuur

Het natuurgebied Wormer- en Jisperveld leent zich uitstekend voor mooie vaartochten. Door de kronkelige slootjes, unieke vegetatie, prachtige uitzichten en de aanwezigheid van vele soorten vogels, beleef je het Noord-Hollandse landschap op een bijzondere manier.

Vaartocht met activiteit

Bij Bezoekerscentrum De Poelboerderij organiseren we verschillende vaartochten door het Wormer- en Jisperveld onder begeleiding van een ervaren schipper en gids. Tijdens de diverse vaartochten kun je onder andere weidevogels of roofvogels spotten. Ook organiseren we vaartochten in combinatie met een leuke activiteit. Geniet bijvoorbeeld van muziek, leer van een landschapsfotograaf hoe je mooie natuurfoto’s maakt, of schets het landschap tijdens ‘Urban Sketching’.

Neem in een kijkje in de agenda en reserveer de vaartocht/activiteit van jouw keuze.

december, 2022maandag, 26 december, 2022 13:30 - Excursie vaartocht: Uitwaaien op tweede kerstdag

Excursie vaartocht: Uitwaaien op tweede kerstdag

Excursie vaartocht: Heerlijk om tussen alle kerstmaaltijden door even lekker een frisse neus te halen en te genieten van al het moois dat het Wormer- en Jisperveld te bieden heeft.Vaartochten, Bezoekerscentrum de Poelboerderij, Wormer

januari, 2023zondag, 15 januari, 2023 13:30 - Excursie vaartocht: Winter in het veld

Excursie vaartocht: Winter in het veld

In deze periode kun je wintervogels spotten. In het veld overwinteren in deze periode tienduizenden vogels.Vaartochten, Bezoekerscentrum de Poelboerderij, Wormer

Algemene informatie excursie vaartochten

Reserveren voor een vaartocht is noodzakelijk. Dit kan telefonisch via 075-6219100 of per e-mail via bezoekerscentrum@poelboerderij.nl. Reserveren is mogelijk tot anderhalf uur vóór de geplande afvaart. De afvaart vindt plaats bij Bezoekerscentrum De Poelboerderij, Veerdijk 106, Wormer.

Tarieven (inclusief koffie/thee/frisdrank)

  • Volwassenen: 17,50 euro
  • Vrienden van De Poelboerderij*: 15,00 euro
  • Kinderen: 5,00 euro

Groepen
Heb je interesse in een vaartocht voor grotere groepen? Het groepstarief per boot is 175,00 euro. Wij bieden verschillende maatwerk mogelijkheden aan. We vertellen je hier graag meer over. Neem contact met ons op voor meer informatie.

* Klik hier voor meer informatie over Vrienden van De Poelboerderij.

Powered by Events Manager