Kinderfeestjes

Bij Bezoekerscentrum De Poelboerderij vinden we leren over de natuur net zo belangrijk als plezier maken. Bij ons kan het allebei! Voor het vieren van een kinder(verjaardags)feestje hebben wij drie leuke mogelijkheden. De activiteiten spelen zich voornamelijk buiten af: in veenweidepark De Trickel, of varend per boot in het Wormer- en Jisperveld.

1. Vaartocht met schipper en gids

Samen met een schipper en gids varen de kinderen in het Wormer-en Jisperveld. Onderweg leggen we een paar keer aan. Tijdens deze tussenstops mogen de kinderen stampen op het trilveen en meedoen aan een heuse vogelspotwedstrijd.

Voorafgaand aan de vaartocht kunnen de kinderen plaatsnemen aan de gezellige verjaardagstafel. Dé perfecte plek voor het uitpakken van cadeautjes en het uitdelen van traktaties. Na het varen mogen de kinderen een braakballetje pluizen of waterdiertjes vangen in het veenweidepark De Trickel.

2. Vier feest als een kikker, bij, lieveheersbeestje of slak

Met een bolderkar gevuld met veldstudiespullen gaan de kinderen op onderzoek in het veenweidepark De Trickel. De kinderen krijgen allerlei leuke opdrachtjes mee. Ze mogen zich hierbij verkleden als kikker, bij, lieveheersbeestje, of slak en gaan met schepnet en loep op zoek naar bijvoorbeeld waterdiertjes. De opdrachtjes kunnen wisselen per seizoen.

Bij dit partijtje is geen begeleiding vanuit De Poelboerderij aanwezig.

3. De geheimzinnige schatkist

De kinderen gaan met de bolderkar, een scheepskist vol opdrachten en een oude brief een spannend avontuur beleven in het park De Trickel, waar ook met een trekpontje kan worden overgestoken. Door het uitvoeren van de opdrachten wordt uiteindelijk het mysterie opgelost.

Bij dit partijtje is geen begeleiding vanuit De Poelboerderij aanwezig.

Tarieven en voorwaarden
  • Partijtje 1: totaalprijs 100,00 euro (totaalprijs)
  • Partijtje 2: per kind 7,50 euro
  • Partijtje 3: per kind 7,50 euro
  • (groot)Ouders/verzorgers/begeleiders mogen gratis mee
  • Maximaal 10 kinderen per partijtje
  • De geschikte leeftijd voor de partijtjes is tussen de 4 en 10 jaar
  • Mogelijk op woensdag- en vrijdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur
Extra’s reserveren
  • Verjaardagstafel: 5,00 euro (gratis/inclusief bij partijtje 1)
  • Chips en ranja: 1,50 euro per kind

Na afloop van alle partijtjes kunnen de kinderen spelen bij de waterspeelplaats!

Neem voor meer informatie contact met ons op.