Vrienden

Word Vriend van De Poelboerderij

Stichting De Poelboerderij is in financieel opzicht een ‘selfsupporting’ vrijwilligersorganisatie. Dit betekent dat wij onze inkomsten voornamelijk halen uit het organiseren van vaartochten, het geven van natuuronderwijs aan scholen, het organiseren van activiteiten en het verhuren van onze prachtige locatie voor verschillende doeleinden. Daarnaast ontvangen wij financiële steun van onze donateurs: de Vrienden van De Poelboerderij.

Onze Vrienden

Vrienden van De Poelboerderij voelen zich betrokken bij ons Bezoekerscentrum, het Wormer- en Jisperveld en vinden het behoud van de natuur erg belangrijk. Vrienden van De Poelboerderij doneren jaarlijks minimaal 15,00 euro aan onze stichting. Met deze bijdragen kunnen wij onze organisatie blijvend continueren en activiteiten organiseren. Ook gebruiken we het geld voor natuurvoorlichting, natuureducatie en veldwerk. En zeker zo belangrijk: voor het voortzetten van de zelfstandige status van de organisatie met ongeveer 150 vrijwilligers.

Dit krijg je ervoor terug

Als Vriend van De Poelboerderij krijg je met jouw bijdrage korting op vaartochten, activiteiten en andere evenementen. Daarnaast ontvang je twee keer per jaar onze digitale nieuwsbrief ‘Poelnieuws’. Ook sturen wij je jaarlijks een overzicht van al onze activiteiten.

Word Vriend van De Poelboerderij

Wil jij De Poelboerderij graag helpen door een financieel steentje bij te dragen? Word dan Vriend van De Poelboerderij.

Namens alle vrijwilligers van Stichting De Poelboerderij: hartelijk bedankt!