Verhuur

De Poelboerderij te huur

Onze unieke locatie delen wij graag met anderen. Naast de grote publieke ruimte van het Bezoekerscentrum, hebben de boerderij en de hooikap verschillende ruimtes waarvan je kunt gebruikmaken. Wij gebruiken deze ruimtes zelf als ontmoetingsplaats, voor het geven van lezingen en onze eigen bijeenkomsten. Maar er is zoveel meer mogelijk!

Activiteiten

De Poelboerderij is bij uitstek geschikt voor het organiseren van allerlei activiteiten, zoals een (educatief) uitje. Combineer bijvoorbeeld een vaartocht met na afloop een gezellig samenzijn, zoals een kinderfeestje waarbij de kinderen de natuur kunnen ontdekken of een huwelijksjubileum.

Vergaderen

Ook heeft De Poelboerderij verschillende ruimtes die geschikt zijn om te vergaderen, zoals de hooikap met uitzicht op het Wormer- en Jisperveld.

Trouwen

Wist je dat je bij ons ook kunt trouwen? De Poelboerderij is een officiële trouwlocatie in de gemeente Wormerland. Maak jullie dag onvergetelijk in deze bijzondere en fotogenieke omgeving.

Rouwen

Bij De Poelboerderij is het ook mogelijk om afscheid te nemen van een dierbare. Er zijn verschillende mogelijkheden om een prachtig eerbetoon te organiseren en om samen te rouwen in de natuur.

Meer informatie en contact

Neem voor meer informatie en het bespreken van je wensen contact met ons op.