Vergaderen

Vergaderen in onze parel in de natuur

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor een vergadering, brainstormsessie of een informele bijeenkomst met je collega’s? Of wil je een dag werken in een rustige en inspirerende omgeving met uitzicht op de prachtige natuur? Kom dan naar De Poelboerderij. Deze ‘parel’ in de natuur is hét geheim voor een fijne werkdag.

Vergaderruimtes

Bij Bezoekerscentrum De Poelboerderij hebben we twee ruimtes die geschikt zijn voor kantoorgebruik: de hooikap en de zogenaamde ‘opkamer’. In deze ruimtes kunnen zowel kleine als grotere groepen (maximaal 20 personen) terecht voor een zakelijke bijeenkomst.

Opkamer

De opkamer is bij uitstek geschikt voor een vergadering, brainstormsessie of als tijdelijke werkplek. Je hebt je eigen ‘tiny office’ met uitzicht op de natuur! En tijdens je pauze maak je een wandeling door het veenweidepark De Trickel of boek je misschien zelfs een (korte) vaartocht.

Hooikap

In de hooikap is het mogelijk om grotere bijeenkomsten (voor maximaal 20 personen) te organiseren. Denk bijvoorbeeld aan een symposium of een teambuildingsessie met collega’s. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk, bijvoorbeeld in combinatie met een vaartocht door het Wormer- en Jisperveld en/of catering.

Meer informatie en contact

Neem voor meer informatie en het bespreken van je wensen contact met ons op.