Open dagen

Bij Bezoekerscentrum De Poelboerderij organiseren we regelmatig open dagen, vaak met een speciaal thema. Tijdens deze dagen stellen we de zolder van de boerderij open voor de verkoop van goede tweedehands of nieuwe spullen. Dit noemen wij ook wel onze ‘zoldersale’.

Open dag zondag 21 april: Zoldersale

Voor de zoldersale zijn wij altijd op zoek naar spullen die klaar zijn voor hergebruik. Het liefst kleine artikelen, die te mooi zijn om weg te gooien. Denk bijvoorbeeld aan oude schoolplaten, serviesgoed, vintage, kamerplanten, antiek en brocante. Het concept is ‘pop-up’, waardoor het aanbod kan variëren. Heb je spullen over die geschikt zijn voor de zoldersale? Neem dan contact met ons op.

Open dag zondag 21 april: planten- en stekkendag

De eerstvolgende open dag met een thema bij De Poelboerderij is de planten- en stekkendag op zondag 21 april, van 10.30 tot 15.00 uur. Tijdens deze ‘botanische’ dag vindt onder andere ruil en verkoop plaats van tuin- en moesplanten, kamerplanten en cactussen. Ook zijn er stands van ‘de cactusman’, met wilgenproducten en bloemenkunst. Kom gerust een kijkje nemen! Heb je interesse om deel te nemen aan dit botanische thema met een stand? Neem dan contact met ons op.

Uiteraard kun je tijdens de open dagen ook een bezoek brengen aan de waterspeelplaats, het terras en onze winkel. Graag tot dan!