Trouwen

Bij ‘de mooiste dag van jullie leven’ hoort natuurlijk een prachtige locatie. Onze unieke locatie delen wij graag met anderen, daarom is De Poelboerderij een officiële trouwlocatie binnen de gemeente Wormerland.

Geheel verzorgd

Trouwen kan bij ons in De Poelboerderij en bij goed weer ook buiten in onze bloemrijke boomgaard. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld naar Jisp te varen, of jullie gasten op te halen voor de trouwerij in het kerkje van Jisp. Daarnaast kunnen we de receptie en/of het trouwfeest voor jullie organiseren, eventueel samen met een lokale cateraar naar keuze. Wij werken graag samen met onze lokale horecapartners. Een combinatie van trouwen, varen en een receptie of diner in restaurant de Hofjes of de Lepelaar behoort ook tot de opties. Kortom: veel is mogelijk voor een geheel verzorgde dag.

Fotoreportage

De omgeving van De Poelboerderij leent zich uitstekend voor het maken van een fotoreportage. Naast De Poelboerderij ligt een oer-Hollands stukje veenweidepark met allerlei natuurlijke, decoratieve elementen. Het park en de boomgaard met de bloemenborders zijn zeer fotogeniek.

Spreekt het idee van een informele, ‘Italiaanse boerenbruiloft’ jullie aan? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden en jullie wensen te bepreken. Wij maken er graag samen met jullie een onvergetelijke dag van.