Excursie vaartocht: Fotograferen in het veld

Datum/Tijd: zaterdag 25 mei 2024 – 13:3015:30

Locatie: Bezoekerscentrum de Poelboerderij

Excursie vaartocht:Fotograferen in het veld

Enthousiaste  (amateur) fotografen krijgen tijdens deze vaartocht alle gelegenheid om vanaf het water prachtige natuur- en landschapsfoto’s te maken. Onderweg gaan de deelnemers ook aan wal op een van de vele eilandjes om ook daar mooie plaatjes te schieten. De gids geeft daarbij desgewenst tips over beelduitsnede, onderwerp, horizon en diafragma. De deelnemers kunnen zich laten verrassen door de schoonheid van de ontluikende natuur, zoals opgroeiende pullen, ontluikend riet, lisdodden, fluitenkruid en vele andere soorten.

Deze excursie duurt 2 uur.

Excursie vaartocht door het Wormer- en Jisperveld.  Vertrek: 13:30 uur.

Reserveren is noodzakelijk en kan telefonisch 075-6219100 tot 1½ uur voor vertrek of per mail (alleen op werkdagen tussen 9:00 en 16:00 uur) bezoekerscentrum@poelboerderij.nl onder vermelding van naam, aantal personen en telefoonnummer.

Het tarief voor een vaartocht inclusief koffie of thee:
– volwassenen is 17,50 euro
– vrienden van de Poelboerderij 15 euro
– kinderen t/m 12 jaar 5 euro

Afvaart Bezoekerscentrum Poelboerderij, Veerdijk 106, Wormer.

Bezoekerscentrum de Poelboerderij organiseert het gehele jaar diverse excursie vaartochten. Met deze vaartochten willen wij iedereen betrekken in het belang om het Wormer- en Jisperveld te behouden. Vooral richten wij ons op het beleven van alles wat de natuur te bieden heeft. Of het nu gaat om het ervaren van rust, het herkennen van vogels en planten onze gidsen informeren u graag.