Meditatieavond met vaartocht

Datum/Tijd: vrijdag 14 juni 2024 – 20:00 – 22:00

Locatie: Bezoekerscentrum de Poelboerderij

Excursie vaartocht: Meditatieavond in samenwerking met Yoga bij Danielle

Meditatie is verwelkomen dat wat is. Je openstellen door naar binnen te gaan. We stellen ons open voor de natuur en dat doen we in het Wormer- en Jisperveld. Om 20:00 uur zullen we vanaf de Poelboerderij met een boot afvaren en laten we ons leiden door de natuur. De meditatie zal of aan boord of ergens in het veld plaatsvinden. Na ongeveer 2 uur komen we terug bij De Poelboerderij en staat er een kopje thee klaar.

Minimaal aantal deelnemers 6, maximaal 20

Meenemen: Kleding, aangepast aan het weer. Tijdens de vaartocht kan het wat frisser zijn

Iets om op te mediteren, een handdoek of kleed is prima.

Reserveren is noodzakelijk en kan telefonisch 075-6219100 tot 1½ uur voor vertrek of per mail (alleen op werkdagen tussen 9:00 en 16:00 uur) bezoekerscentrum@poelboerderij.nl onder vermelding van naam, aantal personen en telefoonnummer.

Het tarief voor een vaartocht inclusief koffie of thee:

– volwassenen is 17,50 euro
– vrienden van de Poelboerderij 15 euro
– kinderen t/m 12 jaar 5 euro

Afvaart Bezoekerscentrum Poelboerderij, Veerdijk 106, Wormer.

Bezoekerscentrum de Poelboerderij organiseert het gehele jaar diverse excursie vaartochten. Met deze vaartochten willen wij iedereen betrekken in het belang om het Wormer- en Jisperveld te behouden. Vooral richten wij ons op het beleven van alles wat de natuur te bieden heeft. Of het nu gaat om het ervaren van rust, het herkennen van vogels en planten onze gidsen informeren u graag.