Zoldersale bij de Poelboerderij

banner-de-poelboerderij

Zoldersale bij de Poelboerderij

Poelboerderij zoldersale - 2
Poelboerderij zoldersale – 2

Bezoekerscentrum de Poelboerderij wil dit seizoen tijdens open dagen de zolder van de boerderij openstellen voor de verkoop van goede tweedehands of nieuwe spullen. Maar onze schappen zijn nog leeg Hergebruik is momenteel heel gebruikelijk en de Poelboerderij doet daar graag aan mee. Wij zoeken dus spullen voor de verkoop. Te denken valt aan bijvoorbeeld oude schoolplaten, serviesgoed, vintage, kamerplanten, antiek en brocante. Het liefst kleine goederen die te mooi zijn om zomaar afstand van te doen. Wij zij er blij mee, want behalve dat we liefhebbers zijn is het is voor de Poelboerderij een leuke extra inkomstenbron na deze 2 magere jaren.

Dus heeft u spullen over, breng het in de ochtend aan bij de Poelboerderij of neem contact op bezoekerscentrum@poelboerderij.nl of 075-6426554.

Poelboerderij zoldersale - 3
Poelboerderij zoldersale – 3

Stekkendag

De eerstvolgende open dag bij de Poelboerderij is de Stekkendag op zaterdag 23 april van 11.00 tot 15.00 uur. Een ruil en verkoopdag van tuin en moesplanten, kamerplanten, cactussen. De winkel en de zolder zijn dan geopend, en er zijn stands van onder andere de cactusman, wilgenproducten en bloemenkunst.

Belangstellenden met een aanvulling op dit botanische thema kunnen zich melden. Bezoekerscentrum@poelboerderij.nl of 075-6219100.