Vriend worden

Word Vriend van de Poelboerderij!

In financieel opzicht is Stichting De Poelboerderij een selfsupporting vrijwilligersorganisatie. Haar inkomsten worden grotendeels gerealiseerd door het organiseren van vaarexcursies, het geven van natuuronderwijs aan scholen, het realiseren van activiteiten voor kinderen in de Wormerlandse omgeving, het verhuren van de locatie en ten slotte uit bijdragen van onze donateurs ofwel Vrienden van De Poelboerderij.

‘Vriend zijn’ is kort gezegd een donateurschap waarbij betrokkenheid met het wel en wee van Bezoekerscentrum De Poelboerderij als bezoekerscentrum van het Wormer- en Jisperveld hoog genoteerd staat. Een ‘vriend’ ondersteunt met een kleine bijdrage alle activiteiten van De Poelboerderij en stelt De Poelboerderij in staat haar doelstellingen te continueren: natuurvoorlichting, natuureducatie en veldwerk. En zeker zo belangrijk, ook het kunnen voortzetten van die zelfstandige status van de organisatie met ongeveer 150 vrijwilligers.

Vrienden van De Poelboerderij doneren jaarlijks 15 euro. 

Als Vriend betaalt u voor vaarexcursies en speciale kinderevenementen gereduceerde prijzen. Daarnaast ontvangt u twee maal per jaar ontvangt u de digitale versie van de nieuwsbrief, Poelnieuws, met alle ins en outs rondom Bezoekerscentrum De Poelboerderij, en wij sturen u jaarlijks een excursieoverzicht.

U wordt Vriend door het onderstaande inschrijfformulier in te vullen, digitaal naar ons op te sturen en uw betaling van 15 euro over te boeken op rekening NL84 INGB 0005856532 (IBAN).

Wilt u niet per email inschrijven? Dan kunt u ook bij ons langskomen in het bezoekerscentrum om een inschrijfformulier in te vullen en de betaling van het donateurschap contant of per pin te voldoen.

Ja, ik word Vriend van de Poelboerderij!

    Ik ga ermee akkoord dat de Stichting de Poelboerderij bovenstaande gegevens in haar Vrienden-bestand verwerkt.

    Volgend jaar ontvangt u per mail een herinnering om uw donateurschap te verlengen.