Verjaardagsfeestjes

Kinderverjaardag

Voor het vieren van een kinder(verjaardags)feestje zijn er drie leuke mogelijkheden. De activiteiten spelen zich voornamelijk buiten af, hetzij in het naastgelegen Veenweidepark De Trickel of ergens in het Wormer- en Jisperveld. In dat laatste geval wordt er gevaren. Bij heel slecht weer kunnen we niet naar buiten en zult u zelf een alternatief achter de hand moeten hebben. Voor informatie bel Paulien Dubbeld, 075-6219100.

Wilde Buitendag 25.9.2011 018

1 ) Vaar mee met de excursieboot (maximaal 10 kinderen)

Samen met schipper en gids varen met de excursieboot in het Wormer-en Jisperveld met onderweg stampen op het trilveen en een vogelspotwedstrijd. Van te voren kan gebruik gemaakt worden van de verjaardagstafel voor de cadeautjes en traktaties. Na het varen is er gelegenheid om een braakballetje te pluizen of waterdiertjes te vangen in het veenweide park De Trickel.

Prijs: 70 euro in totaal

2) Vier feest met kikker, bij, lieveheersbeestje en slak

Met een bolderkar gevuld met veldstudiespullen gaan de kinderen op onderzoek in het veenweide park De Trickel. De kinderen krijgen allerlei leuke opdrachtjes mee. Ze mogen zich hierbij verkleden als kikker, bij, slak of lieveheersbeestje en gaan gewapend met schepnet en loep op zoek naar bijvoorbeeld waterdiertjes. De opdrachtjes kunnen wisselen naar gelang het seizoen. Er is bij dit partijtje geen begeleiding, daar dient u zelf voor te zorgen. Leeftijd van 4 tot 10 jaar.

Prijs: 5 euro per kind

3) De geheimzinnige schatkist

De kinderen gaan met de bolderkar met een scheepskist vol opdrachten en een oude brief een spannend avontuur beleven in het park De Trickel waar ook met een trekpontje kan worden overgestoken. Door het uitvoeren van de opdrachten wordt uiteindelijk het mysterie opgelost. Er is bij dit partijtje geen begeleiding, daar dient u zelf voor te zorgen. Leeftijd van 4 tot 8 jaar.

Prijs: 5 euro per kind

Prijzen en voorwaarden
  • Partijtje 1: in totaal 70 euro
  • Partijtje 2: per kind 5 euro
  • Partijtje 3: per kind 5 euro
  • (groot) ouders en begeleiders gratis
  • Maximaal 10 kinderen per partijtje
  • Mogelijk op woensdag- en vrijdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur
Extra te boeken
  • Verjaardagstafel: 5 euro (gratis bij partijtje 1)
  • Buttons maken: 1,50 euro per button
  • Chips en ranja: 1,25 euro per kind
  • Setje van 10 uitnodigingen: 5 euro

Na afloop van alle partijtjes kunnen de kinderen spelen bij de waterspeelplaats!

Voor informatie bel Paulien Dubbeld, 075-6219100.

Home Bezoekerscentrum Poelboerderij