Vaartocht: Pannenkoekentocht

Terug naar het Excursie overzicht

Datum/Tijd: zaterdag, 12 juni, 2021 - 11:00 - 14:00

Locatie: Bezoekerscentrum de Poelboerderij

Categorie:


Graanmolen De Koker

Graanmolen De Koker

Pannenkoekentocht, varen naar Molen De Koker (3 uur)

Vaartocht en bezoek aan graanmolen De Koker onder leiding van een gids. U vaart eerst door het Wormer- en Jisperveld langs nostalgische houten weidemolentjes. Daarna volgt een bezoek aan en rondleiding door de molenaar van graanmolen de Koker. Bij terugkomst is er een pannenkoek en een zakje meel voor iedereen.

Excursie vaartocht door het Wormer- en Jisperveld met gids. Vertrek: 10.30 uur.

Uiteraard allemaal wel met de inachtneming van de coronaregels.
Hoe worden onze vaartochten georganiseerd, wat kunt u verwachten en wat zijn de regels? Meer informatie vindt u  op de pagina Varen in Corona tijd!

Reserveren is noodzakelijk en kan telefonisch 075-6219100 of per mail bezoekerscentrum@poelboerderij.nl onder vermelding van naam, aantal personen en telefoonnummer. (Via mail aanmelden alleen op werkdagen tussen 9:00 en 16:00.)

Reserveren kan tot vrijdag 11 juni 16:00 uur.

Het tarief voor een vaartocht:
– volwassenen is 17 euro
– vrienden van de Poelboerderij 15 euro
– kinderen 6 euro

Afvaart Bezoekerscentrum Poelboerderij, Veerdijk 106, Wormer.

Bezoekerscentrum de Poelboerderij organiseert het gehele jaar diverse excursie vaartochten. Met deze vaartochten willen wij iedereen betrekken in het belang om het Wormer- en Jisperveld te behouden. Vooral richten wij ons op het beleven van alles wat de natuur te bieden heeft. Of het nu gaat om het ervaren van rust, het herkennen van vogels en planten onze gidsen informeren u graag. 

 


1 2 3 4 5