Vaartocht: de zingende trompettist (vol)

Banner Excursies en activiteiten

Terug naar het vaartochten overzicht

Datum/Tijd: zondag, 12 september, 2021 - 13:00 - 15:00

Locatie: Bezoekerscentrum de Poelboerderij

Categorie:


 Excursie vaartocht: Varen met de zingende trompettist Frank Robbers

Deze vaartocht is volgeboekt, u kunt hier niet meer voor reserveren

Beleef op een heel andere manier het Wormer- en Jisperveld.

Muziek en taal gaan hand in hand in Franks leven. Hij heeft altijd geluisterd naar vocale muziek. Al van jongs af aan schrijft hij poëzie en speelt hij trompet. Ook als trompettist probeert hij elke noot te laten zingen. De gedichten van Jean Pierre Rawie, Hans Warren en Hans Andreus zijn gedichten waar hij al jaren mee vertrouwd is en die hem dierbaar zijn. Frank heeft zanglessen gekregen op het conservatorium en verschillende workshops op het gebied van zingen gevolgd. Hij houdt ervan op het podium te staan. Met zijn liedjes hoopt hij dat een vonk overslaat. De vonk van verwondering en levenslust. Als trompettist speelt hij in allerlei stijlen en bezettingen. Hij is klassiek geschoold aan het Conservatorium van Amsterdam. Hij deed zijn studies trompet tegelijk met de studie Schoolmuziek.

Excursie vaartocht door het Wormer- en Jisperveld met gids. Vertrek: 13.00 uur.

Uiteraard allemaal wel met de inachtneming van de coronaregels.
Hoe worden onze vaartochten georganiseerd, wat kunt u verwachten en wat zijn de regels? Meer informatie vindt u  op de pagina Varen in Corona tijd!

Reserveren is noodzakelijk en kan telefonisch 075-6219100 of per mail bezoekerscentrum@poelboerderij.nl onder vermelding van naam, aantal personen en telefoonnummer. (Via mail aanmelden alleen op werkdagen tussen 9:00 en 16:00.)

Reserveren kan tot anderhalf uur voor deze excursie en sluit dus om 11:30 uur.

Het tarief voor een vaartocht:
– volwassenen is 15 euro
– vrienden van de Poelboerderij 13 euro
– kinderen 5 euro

Afvaart Bezoekerscentrum Poelboerderij, Veerdijk 106, Wormer.

Bezoekerscentrum de Poelboerderij organiseert het gehele jaar diverse excursie vaartochten. Met deze vaartochten willen wij iedereen betrekken in het belang om het Wormer- en Jisperveld te behouden. Vooral richten wij ons op het beleven van alles wat de natuur te bieden heeft. Of het nu gaat om het ervaren van rust, het herkennen van vogels en planten onze gidsen informeren u graag.