Midzomernachtexcursie

Banner Excursies en activiteiten

Terug naar het vaartochten overzicht

Datum/Tijd: zaterdag, 19 juni, 2021 - 21:00 - 23:00

Locatie: Bezoekerscentrum de Poelboerderij

Categorie:


Foto: Ed Zijp

Vier midzomernacht bij de Poelboerderij. Dit Scandinavische feest van de zonnewende is te leuk om het niet ook hier te vieren. Vooraf aan de vaartocht door het veld is er vanaf 20.00 uur de mogelijkheid om een bloemenkrans te maken. In het veld wordt het eiland Kneppelsoord aangedaan waar een bekende natuurgids een veldcollege geeft. Bij terugkomst brandt het midzomernachtvuur en kunnen we met muziekje en een drankje nog even genieten van de langste dag. 

Vaartocht door het Wormer- en Jisperveld met gids. Vertrek: 21:00 uur.

Uiteraard allemaal wel met de inachtneming van de coronaregels.
Hoe worden onze vaartochten georganiseerd, wat kunt u verwachten en wat zijn de regels? Meer informatie vindt u  op de pagina Varen in Corona tijd!

Reserveren is noodzakelijk en kan telefonisch 075-6219100 of per mail bezoekerscentrum@poelboerderij.nl onder vermelding van naam, aantal personen en telefoonnummer. (Via mail aanmelden alleen op werkdagen tussen 9:00 en 16:00.)

Het tarief voor een vaartocht:
– volwassenen is 15 euro
– vrienden van de Poelboerderij 13 euro
– kinderen 5 euro

Afvaart Bezoekerscentrum Poelboerderij, Veerdijk 106, Wormer.

Bezoekerscentrum de Poelboerderij organiseert het gehele jaar diverse excursie vaartochten. Met deze vaartochten willen wij iedereen betrekken in het belang om het Wormer- en Jisperveld te behouden. Vooral richten wij ons op het beleven van alles wat de natuur te bieden heeft. Of het nu gaat om het ervaren van rust, het herkennen van vogels en planten onze gidsen informeren u graag.