Vaartocht: Tweede pinksterdag

Terug naar het Excursie overzicht

Datum/Tijd: maandag, 24 mei, 2021 - 13:30 - 15:30

Locatie: Bezoekerscentrum de Poelboerderij

Categorie:


Tureluur: Foto Larry Kef.

Tureluur: Foto Larry Kef.
Klik op de foto voor een vergroting

Excursie vaartocht: Tweede pinksterdag. Is het gelukt of niet? Hebben de weidevogels die in het vroege voorjaar naar het Wormer- en Jisperveld zijn teruggekeerd gebroed en jongen grootgebracht? Of zijn ze daar nog mee bezig? Is dat laatste het geval, dan wordt het haast maken.

Binnenkort maken de vogels zich alweer op voor vertrek naar het zuiden, de grutto’s, tureluurs en kluten, maar ook verschillende eenden soorten en wat later de visdiefjes.

Vaartocht door het Wormer- en Jisperveld met gids. Vertrek: 13.30 uur.

Uiteraard allemaal wel met de inachtneming van de coronaregels.
Hoe worden onze vaartochten georganiseerd, wat kunt u verwachten en wat zijn de regels? Meer informatie vindt u  op de pagina Varen in Corona tijd!

Reserveren is noodzakelijk en kan telefonisch 075-6219100 of per mail bezoekerscentrum@poelboerderij.nl onder vermelding van naam, aantal personen en telefoonnummer. (Via mail aanmelden alleen op werkdagen tussen 9:00 en 16:00.)

Reserveren kan tot anderhalf uur voor deze excursie en sluit dus om 12:00 uur.

Het tarief voor een vaartocht:
– volwassenen is 15 euro
– vrienden van de Poelboerderij 13 euro
– kinderen 5 euro

Afvaart Bezoekerscentrum Poelboerderij, Veerdijk 106, Wormer.

Bezoekerscentrum de Poelboerderij organiseert het gehele jaar diverse excursie vaartochten. Met deze vaartochten willen wij iedereen betrekken in het belang om het Wormer- en Jisperveld te behouden. Vooral richten wij ons op het beleven van alles wat de natuur te bieden heeft. Of het nu gaat om het ervaren van rust, het herkennen van vogels en planten onze gidsen informeren u graag.


1 2 3 4 5