Excursie Vaartocht in het najaar

Banner Excursies en activiteiten

Terug naar het vaartochten overzicht

Datum/Tijd: zondag, 10 oktober, 2021 - 13:30 - 15:30

Locatie: Bezoekerscentrum de Poelboerderij

Categorie:


Landschap Foto: Larry Kef
Landschap Foto: Larry Kef
Klik op de foto voor een vergroting

Excursie vaartocht: Varen in het najaar

De zomer is ten einde maar loopt met een beetje mazzel uit tot eind oktober. Ook nu is het heerlijk toeven in het veld. Het riet staat weliswaar hoog maar de eerste percelen zijn al gemaaid om het veld klaar te maken voor de winter. Verspreidt over de percelen laten de grote zilverreigers zich goed zien. Om zich tegen de schemering te verzamelen op de slaapplaats. Prachtige wolkenluchten aan de horizon zetten het land en het water in een bijzonder licht. Laat je meevoeren over het kabbelende water en geniet.

Excursie vaartocht door het Wormer- en Jisperveld met gids. Vertrek: 13.30 uur.

Uiteraard allemaal wel met de inachtneming van de coronaregels.
Hoe worden onze vaartochten georganiseerd, wat kunt u verwachten en wat zijn de regels? Meer informatie vindt u  op de pagina Varen in Corona tijd!

Reserveren is noodzakelijk en kan telefonisch 075-6219100 of per mail bezoekerscentrum@poelboerderij.nl onder vermelding van naam, aantal personen en telefoonnummer. (Via mail aanmelden alleen op werkdagen tussen 9:00 en 16:00.)

Reserveren kan tot anderhalf uur voor deze excursie en sluit dus om 12:00 uur.

Het tarief voor een vaartocht:
– volwassenen is 15 euro
– vrienden van de Poelboerderij 13 euro
– kinderen 5 euro

Afvaart Bezoekerscentrum Poelboerderij, Veerdijk 106, Wormer.

Bezoekerscentrum de Poelboerderij organiseert het gehele jaar diverse excursie vaartochten. Met deze vaartochten willen wij iedereen betrekken in het belang om het Wormer- en Jisperveld te behouden. Vooral richten wij ons op het beleven van alles wat de natuur te bieden heeft. Of het nu gaat om het ervaren van rust, het herkennen van vogels en planten onze gidsen informeren u graag.