Excursie vaartocht: Fotografie

Banner Excursies en activiteiten

Terug naar het vaartochten overzicht

Datum/Tijd: donderdag, 8 juli, 2021 - 20:00 - 22:00

Locatie: Bezoekerscentrum de Poelboerderij

Categorie:


Landschap Foto: Larry Kef
Landschap Foto: Larry Kef
Klik op de foto voor een vergroting

Excursie vaartocht: Fotografie met Karin Timmermans

Het Wormer- en Jisperveld is rijk aan slootjes, grote waterpartijen, graslanden, een enkel bosje en brede rietkragen. Ook de Hollandse wolkenluchten zijn zeer fascinerend en altijd weer wisselend. Met een goede landschapfotograaf vaart u het veld in en krijgt u tekst en uitleg om een mooie natuurfoto te maken. Zaken als beelduitsnede, onderwerp, horizon en diafragma zullen zeker genoemd worden. Maar vooral goed kijken en genieten.
Deze excursie duurt 2 uur.

Excursie vaartocht door het Wormer- en Jisperveld met gids. Vertrek: 20:00 uur.

Uiteraard allemaal wel met de inachtneming van de coronaregels.
Hoe worden onze vaartochten georganiseerd, wat kunt u verwachten en wat zijn de regels? Meer informatie vindt u  op de pagina Varen in Corona tijd!

Reserveren is noodzakelijk en kan telefonisch 075-6219100 of per mail bezoekerscentrum@poelboerderij.nl onder vermelding van naam, aantal personen en telefoonnummer. (Via mail aanmelden alleen op werkdagen tussen 9:00 en 16:00.)

Reserveren kan tot ’s middags 16:00 uur voor deze excursie.

Het tarief voor een vaartocht:
– volwassenen is 15 euro
– vrienden van de Poelboerderij 13 euro
– kinderen 5 euro

Afvaart Bezoekerscentrum Poelboerderij, Veerdijk 106, Wormer.

Bezoekerscentrum de Poelboerderij organiseert het gehele jaar diverse excursie vaartochten. Met deze vaartochten willen wij iedereen betrekken in het belang om het Wormer- en Jisperveld te behouden. Vooral richten wij ons op het beleven van alles wat de natuur te bieden heeft. Of het nu gaat om het ervaren van rust, het herkennen van vogels en planten onze gidsen informeren u graag.