Excursie vaartochten in Corona tijd

Banner weer varen

Vorig jaar hebben wij onze excursie vaartochten aangepast zodat we kunnen varen met inachtneming van de corona regels. Natuurlijk volledig volgens de laatste regels die gelden rond Corona. Natuurlijk heeft dit gevolgen, en is het allemaal even anders dan voorheen. Echter het is weer mogelijk om u weer in het Wormer- en Jisperveld te laten genieten vanaf het water. Met grote kans op het zien van bijzonder planten en dieren vanaf het water. Maar vooral even de natuur en de ruimte te ervaren.

Natuurlijk maken we het zoals altijd zo gezellig en informatief mogelijk en zal de aanwezige schipper of gids u informeren over wetenswaardigheden in het veld. Wilt u meer weten over wijze waarop wij de excursie vaartochten organiseren neem dan contact met ons op.

Reserveren voor deze excursie vaartochten is noodzakelijk. Dit kan telefonisch via 075-6219100 of per mail bezoekerscentrum@poelboerderij.nl.

Dit kan voor geplande excursies met vermelding van dag en tijdstip. Reserveren kan tot anderhalf uur voor de geplande afvaart.

Het tarief voor een excursie vaartocht:
– volwassenen is 17,50 euro
– vrienden van de Poelboerderij 15 euro
– kinderen 5 euro

Maatwerk excursies voor groepen bieden wij ook aan. Wij informeren u graag wat mogelijk is. Het groepstarief per boot is 175 euro.

Afvaart Bezoekerscentrum Poelboerderij, Veerdijk 106, Wormer.