U kunt ons helpen

banner-poelboerderij

De Poelboerderij is een zelfstandige stichting. Dat betekent dat we geen structurele subsidies ontvangen en afhankelijk zijn van de eigen inkomsten.

Het mag duidelijk zijn dat ook de Poelboerderij momenteel alle zeilen bij moet zetten. Gelukkig zijn we een gezonde organisatie, maar we kunnen wel wat hulp gebruiken. Hoe kunnen bewoners van Wormerland helpen:

 • Door met een klein familie of vriendengroepje een afspraak te maken voor een vaarexcursie door het Wormer- en Jisperveld, de achtertuin van Wormerland.
  Ons winkeltje
  Ons winkeltje
 • Kom eens langs om onze prachtige locatie te bekijken met de bloementuinen. Of kom met de (klein)kinderen naar de waterspeelplaats voor een ontspannen middag en consumeer een flesje of een ijsje.
 • Kom eens kijken in onze museumwinkel met onder andere handwerk, steekproducten en honing.
 • Wij kunnen uiteraard ook financiële steun gebruiken. U kunt vriend worden of iets doneren. De Poelboerderij heeft een ANBI-status.
 • Omdat we momenteel kostenneutraal vrijwilligerswerk doen en noodzakelijke aanschaf van middelen even uit moeten stellen vragen wij u het volgende:
 • Wie heeft er houten of metalen tuinstoelen of tuinsetjes, parasols en betonvoeten over voor allerlei gezellige zitjes rondom de Poelboerderij. Schoffels en tuingereedschap kunnen we ook altijd gebruiken of vaste planten voor onze bijen en vlindertuinen.
 • En als laatste een buitenboordmotor. De buitenboordmotor van de werkboot die wordt gebruikt door de vrijwilligers die het veld onderhouden is vorige week gestolen. Een heel onbescheiden vraag, maar wie kan ons uit de brand helpen.
Testen vrijwilligersboot met net opgeknapte buitenboordmotor.
Testen vrijwilligersboot met net opgeknapte buitenboordmotor.