Expositie Marion Maas

Van 6 maart tot en met 17 april 2024 is er in Bezoekerscentrum de Poelboerderij een tentoonstelling van werk van Marion Maas.

Al zo,n 39 jaar heb ik mijn passie schilderen ontwikkeld en nog steeds ben ik gefascineerd van het componeren van kleur en vlakverdeling.

Steeds heb ik mij verder bekwaamd in het Aquarelleren, etsen, Portret en Naakt-modeltekenen, Acryl en Olieverftechnieken o.l.v. div. Zaanse Kunstenaars.

Ik ben in de Zaanstreek vooral bekend geworden door mijn vele landschappen, botters en bloemen in Aquarel, die ik in heel Noord Holland exposeerde.
Toch heb ik mij zo,n 15 jaar geleden verder bekwaamd in o.a. Acryl en Olieverf schilderen, b.v. van de Zaanse weidevogels, bloemen en strandtaferelen.  U kunt hier o.a. het resultaat van zien.

Op zondagmiddag 17 maart zal ik zelf van 1 tot 4 uur aanwezig zijn.

Mijn uitgangspunt is wel steeds dat je er dagelijks met plezier naar moet kunnen kijken.
Als bevlogen kunstenaar merk ik dat een schilderij pas goed is als het je raakt, ze zijn meer dan louter decoratie aan de wand.
Als de koper geniet van mijn werk, dan vind ik dat de grootste beloning die ik kan krijgen.

Marion Maas, Koog aan de Zaan. Tel 075-6350893 of 06-21234650

Mijn website : www.marionmaas.cmshost.nl

Info:   marion.maas997@gmail.com

Naast deze expositie kun je in de Poelboerderij ook terecht voor een kopje koffie, een ijsje, een vaartocht of excursie. Check hiervoor de website https://www.bezoekerscentrumpoelboerderij.nl

Openingstijden:
Donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 09.30 tot 16.00 uur.
Na 1 april dagelijks van 09:30 tot 16:00 uur.

Bezoekerscentrum De Poelboerderij, Veerdijk 106, Wormer.
Gratis toegang.