Hoera, we kunnen weer open

banner-terras

Het terras en het winkeltje zijn weer open

Ons nieuwe terras
Ons nieuwe terras Klik op de foto voor een vergroting

De regels zijn per 28 april versoepeld en dit heeft ook gevolgen voor de Poelboerderij. Zoals bekend mogen de terrassen weer open en mogen ook niet essentiële winkels weer beperkt klanten ontvangen.

Daar zijn wij als Bezoekerscentrum de Poelboerderij natuurlijk erg blij mee. Het geeft nog wat organisatie maar vanaf zaterdag 1 mei zijn we weer geopend. Wij kunnen u weer ontvangen op ons terras. Ook ons winkeltje opent haar deuren weer. Natuurlijk wel met inachtneming van de Corona regels.

U kunt bij ons aan de balie weer bestellen en afrekenen waarna u uw bestelling mee kunt nemen naar het terras. Helaas is het dragen van een mondkapje in de boerderij verplicht. Gelukkig kunt u die weer snel afdoen op het terras. Tevens vragen wij u vriendelijk uw gegevens in te vullen als u ons terras bezoekt. Hiervoor liggen formulieren klaar op de tafels en kunt u het ingevulde formulier deponeren in de hiervoor geplaatste brievenbus.

Het winkeltje kan maximaal 1 klant tegelijk ontvangen. Ook hier is het dragen van een mondkapje verplicht. Gelukkig kunt u wel gewoon rustig rondkijken of er iets voor uw gading bij is.

Helaas mogen we nog geen vaartochten organiseren, wij hopen dat dit snel wel weer mogelijk is. Voor nu zijn we vooral blij dat we weer mensen kunnen ontvangen.

Openingstijden:
Terras: woensdag tot en met zondag 12:30 tot 16:30
Winkeltje: woensdag en zondag 12:30 tot 16:30

Graag tot snel!