Het ja-woord in de natuur

Trouwen in de natuur

Natuurlijk de jurk is belangrijk. Maar een geschikte locatie die recht doet aan je liefde voor de natuur en het droombeeld van het ja woord in een romantische bloementuin is niet zo eenvoudig te vinden.

Mogelijk kan de Poelboerderij een rol spelen in het realiseren van de “mooiste dag van jullie leven”. Onze locatie is zeer geschikt om samen met de mensen die er toe doen een onvergetelijke dag te maken. Informeel en ongedwongen zijn bewoordingen die vaak vallen tijdens het nabespreken. Het weer moet een beetje meewerken, maar denk aan een Italiaanse of een boeren bruiloft. Bijzonder en ongedwongen. Mooi aangekleed maar informeel. Wij hebben van de gemeente Wormerland toestemming om hier te mogen trouwen. In overleg met de gemeente en jullie komt er een ambtenaar van de burgerlijke stand naar de Poelboerderij om jullie in de echt te verbinden. Dit kan in de Poelboerderij, maar op ook in onze bloemrijke boomgaard. Een andere mogelijkheid is dat we jullie naar Jisp varen of het gezelschap daar met de boot ophalen voor of na de trouwerij in het kerkje van Jisp. Het is mogelijk om ook de receptie of het feest bij ons te reserveren. Een lokale cateraar kan ingehuurd worden voor een buffet naar keuze. De combinatie van trouwen, varen en een receptie of diner in restaurant de Hofjes of de Lepelaar is ook mogelijk. De omgeving van de Poelboerderij leent zich heel goed voor het maken van een trouwfotoreportage.

Naast de Poelboerderij ligt een oer-Hollands stukje veenweidepark met allerlei decoratieve elementen. Het park en de boomgaard met de bloemenborders zijn zeer fotogeniek.

Het organiseren van een bruiloft is maatwerk. Wij nemen graag de tijd om alle wensen met jullie door te nemen.

Informatie: 075-6219100.

Home Bezoekerscentrum Poelboerderij