Excursies en activiteiten

december, 2021zondag, 12 december, 2021 13:30 - Vaartocht Uitwaaien in de winter

Vaartocht Uitwaaien in de winter

Excursie vaartocht: Uitwaaien in de winter. Heerlijk om even lekker een frisse neus te halen en te genieten van al het moois dat het Wormer- en Jisperveld te bieden heeft.Excursie Vaartochten, Bezoekerscentrum de Poelboerderij, Wormer

zondag, 19 december, 2021 13:30 - Vaartocht Uitwaaien in de winter

Vaartocht Uitwaaien in de winter

Excursie vaartocht: Uitwaaien in de winter. Heerlijk om even lekker een frisse neus te halen en te genieten van al het moois dat het Wormer- en Jisperveld te bieden heeft.Excursie Vaartochten, Bezoekerscentrum de Poelboerderij, Wormer
1 2 3 4 5 6

Excursie vaartochten in Corona tijd

Op deze pagina is een overzicht te vinden van de activiteiten en excursies die door Bezoekerscentrum de Poelboerderij worden georganiseerd. Het is noodzakelijk om te reserveren als u deel wilt nemen aan een excursie: bij te weinig deelnemers kunnen deze geannuleerd worden.

Excursie vaartochten

Vorig jaar hebben wij onze excursie vaartochten aangepast zodat we kunnen varen met inachtneming van de corona regels. Wij verwachten in het loop van het voorjaar onze excursie vaartochten weer te kunnen hervatten. Echter natuurlijk volledig volgens de laatste regels die gelden rond Corona. Dit betekend rekening houden met de 1.5m afstand en bijbehorende hygiëne regels. Echter het is weer mogelijk om u weer in het Wormer- en Jisperveld te laten genieten vanaf het water. Met grote kans op het zien van bijzonder planten en dieren vanaf het water. Maar vooral even de natuur en de ruimte te ervaren. Wat zijn de huidige richtlijnen voor de excursie vaartochten?

  • U dient van te voren telefonisch te reserveren. Waarbij wij een aantal vragen stellen om te bepalen of u kunt deelnemen aan de excursie. De bekende Corona vragenlijst.
  • Er gelden strikte regels voor het instappen, tijdens het varen en uitstappen. Deze regels zijn om uw en onze veiligheid ten alle tijden te garanderen. Het klinkt heel streng maar het is noodzakelijk om de 1.5m afstand te garanderen.
  • Tijdens de vaartocht mag u helaas niet gaan staan.
  • Er zullen minder personen per vaartocht meekunnen.

Natuurlijk maken we het zoals altijd zo gezellig en informatief mogelijk en zal de aanwezige schipper of gids u informeren over wetenswaardigheden in het veld. Wilt u meer weten over wijze waarop wij de excursie vaartochten organiseren kijk dan op de volgende pagina (Excursie vaartocht instructies)

Algemene informatie excursie vaartochten

Reserveren voor deze excursie vaartochten is noodzakelijk. Dit kan telefonisch via 075-6219100 of per mail bezoekerscentrum@poelboerderij.nl.

Dit kan voor geplande excursies met vermelding van dag en tijdstip. Reserveren kan tot anderhalf uur voor de geplande afvaart.

Het tarief voor een excursie vaartocht:
– volwassenen is 15 euro
– vrienden van de Poelboerderij 13 euro
– kinderen 5 euro

Maatwerk excursies voor groepen bieden wij ook aan. Wij informeren u graag wat mogelijk is. Het groepstarief per boot is 165,00 euro.

Afvaart Bezoekerscentrum Poelboerderij, Veerdijk 106, Wormer.

Home Bezoekerscentrum Poelboerderij

Powered by Events Manager