Excursies en activiteiten

Excursie vaartochten

Op deze pagina is een overzicht te vinden van de activiteiten en excursies die door Bezoekerscentrum de Poelboerderij worden georganiseerd. Het is noodzakelijk om te reserveren als u deel wilt nemen aan een excursie. Bij te weinig deelnemers kunnen deze geannuleerd worden.

december, 2021zaterdag, 4 december, 2021 - maandag, 31 januari, 2022 13:30 - Tijdelijk geen vaartochten

Tijdelijk geen vaartochten

Tijdelijk geen vaartochten vanwege de coronamaatregelen.Excursie Vaartochten, Bezoekerscentrum de Poelboerderij, Wormer

Excursie vaartochten in Corona tijd

Vorig jaar hebben wij onze excursie vaartochten aangepast zodat we kunnen varen met inachtneming van de Corona regels. Natuurlijk volledig volgens de laatste regels die gelden rond Corona. Echter het is weer mogelijk om u weer in het Wormer- en Jisperveld te laten genieten vanaf het water. Met grote kans op het zien van bijzonder planten en dieren vanaf het water. Maar vooral om even de natuur en de ruimte te ervaren.

Algemene informatie excursie vaartochten

Reserveren voor deze excursie vaartochten is noodzakelijk. Dit kan telefonisch via 075-6219100 of per mail bezoekerscentrum@poelboerderij.nl.

Dit kan voor geplande excursies met vermelding van dag en tijdstip. Reserveren kan tot anderhalf uur voor de geplande afvaart.

Het tarief voor een excursie vaartocht:
– volwassenen is 15 euro
– vrienden van de Poelboerderij 13 euro
– kinderen 5 euro

Maatwerk excursies voor groepen bieden wij ook aan. Wij informeren u graag wat mogelijk is. Het groepstarief per boot is 165,00 euro.

Afvaart Bezoekerscentrum Poelboerderij, Veerdijk 106, Wormer.

Home Bezoekerscentrum Poelboerderij

Powered by Events Manager