De Poelboerderij nog steeds gesloten

banner-poelboerderij

Helaas zijn onze deuren nog steeds gesloten.

Sinds in oktober 2020 de lockdown een feit is, kunnen ook wij onze deuren nog steeds niet openen. Het doet ons pijn dit ook aan voorbijgangers te moeten melden. Zoals elk bedrijf hebben wij als stichting ondanks dat we gesloten zijn werkzaamheden die toch gewoon door moeten gaan. Er zal dus regelmatig iemand aanwezig zijn.

Wilgenkatjes
Wilgenkatjes

Onlangs hebben wij na de laatste aankondiging van de maatregelen besloten de werkzaamheden tot een absoluut minimum te beperken. Om zo onze vrijwilligers en ook u als bezoeker te beschermen. Het doet ons enorm veel dat wij niet onze sociale en educatieve functie kunnen vervullen. We kijken dan ook uit naar het moment dat het weer kan.

Wilt u ons helpen, dat kan, door het staken van al onze activiteiten lopen we ook veel inkomsten mis. U kunt vriend worden van de Poelboerderij dit kunt u al vanaf 15 euro per jaar. Lees hier meer over op onze vriend worden pagina.

Wilt u structureel bijdragen kan dit ook. Wij hebben als stichting en ANBI status wat inhoud dat u via de belastingdienst een extra giftenaftrek kunt krijgen. Graag informeren wij u hoe dit werkt.

We hopen jullie na deze periode weer bij ons terug te zien voor een excursie, familie of kinderfeestje of gewoon een kopje koffie. 

Graag tot ziens in goede gezondheid!

Paulien Dubbeld