De Poelboerderij gaat weer open!

banner-weer-varen

Lekker varen door het veld

Grauwe gans
Grauwe gans
Klik op de foto voor een vergroting

We mogen weer. Na een lange pauze gaan we de vaartochten door het Wormer- en Jisperveld weer hervatten. Anders dan voorheen, dat wel, maar minstens zo aantrekkelijk. We kunnen minder mensen mee aan boord nemen, dus alle rust en ruimte voor bezoekers om van de natuur te genieten.

We varen een afwisselende route langs weidevogels (zolang ze er nog zijn), bosschages en broedkolonies. Met op de achtergrond de oude dorpen Jisp , Wormer en Oostknollendam.

Een ontspannen activiteit waarbij de nadruk ligt op natuurbeleving. Beleef de eigen omgeving of dit karakteristieke veenweidegebied als vakantieganger in eigen land. We varen vanaf juni van woensdag tot en met zondag iedere middag uit. Het is ook mogelijk om met een klein gezelschap een boot met schipper te huren.

Picknick bag mee en genieten maar.

Bezoekerscentrum de Poelboerderij heeft dit mooie voorjaar optimaal benut om de locatie en de buitenruimte te verfraaien.
Het is een prachtige en unieke plek die we graag willen delen. Uiteraard allemaal wel met de inachtneming van de Coronaregels.

Wel even reserveren op 075-6219100 of per mail bezoekerscentrum@poelboerderij.nl. Het tarief voor volwassenen is 15,00 €, leden 13,00 € en kinderen 5,00 €. Het groepstarief per boot is 150,00 € (gemiddeld maximaal 10 personen).

Meer informatie over onze vaartochten: Excursies en activiteiten

Paulien Dubbeld