De Poelboerderij te huur

Boerderij en hooikap te huur

De boerderij samen met de hooikap zijn in de afgelopen jaren flink onderhanden genomen. Naast de grote publieke ruimte die dienst doet als bezoekerscentrum bied de boerderij meer mogelijkheden.
Zelf gebruiken we de ruimtes als ontmoetingsplaats, het geven van excursies en lezingen, onze eigen bijeenkomsten en vergaderingen.

Deze unieke locatie delen wij ook graag met anderen. Zo kunt u de Poelboerderij huren voor een thema feestje in combinatie met een vaartocht of organiseren we verjaardagsfeestjes waarbij de kinderen de natuur ontdekken. Veel is mogelijk, wel natuurlijk altijd met onze boodschap.
Denk aan de mogelijkheid om met de groep een boottocht te maken door het Wormer- en Jisperveld. Waarna u nog even rustig kunt nazitten op ons terras.

Wist u dat de Poelboerderij ook een officiële trouwlocatie is, zo kunnen wij samen met u deze heugelijke dag verzorgen. Het erf rond de boerderij en zeker ook het Veenweidepark De Tickel bieden mogelijkheid voor het maken van een fotoreportage. Natuurlijk kunt u ook met onze boten unieke plekjes opzoeken in het veld.

Het is ook mogelijk om een uitvaart bij ons te organiseren. Een afscheid in de voor u vertrouwde omgeving is toch even anders dan tussen de koude muren van een zaaltje.

Sinds enige jaren beschikken we over twee ruimtes die geschikt zijn voor kantoor gebruik. Uitermate geschikt voor het organiseren van brainstorm sessies of als tijdelijke flexplek. Uw eigen tiny office waar u naar kunt uitwijken als u even een rustige werkplek nodig heeft.

Kortom veel is mogelijk, en omdat het vaak om maatwerk zal gaan kunt u met ons contact opnemen voor meer informatie over de mogelijkheden.

Informatie: 075-6219100.

Home Bezoekerscentrum Poelboerderij